KVALITET EREKCIJE

Za muškarce koji žele da poboljšaju svoj kvalitet erekcije ili da povećaju samopouzdanje u svojim seksualnim performansama.

NAMENJENO DUGOTRAJNOM DELOVANJU

Uživajte u dugotrajnom efektu i poboljšajte mehanizam erekcije, bez stvaranja zavisnosti ili potrebe za određivanjem vremena pre seksualnog odnosa.

ZA KUĆNU UPOTREBU

Diskretna porudžbina i isporuka uređaja. Obavljajte tretmane u intimnosti i opuštenom okruženju svog doma.

Vertica® inovacija u Tretmanu Erektilne Disfunkcije

BEZ RECEPTA

Za korišćenje uređaja nije potr eban lekarski recept. Nabavite sopstveni uređaj za dugotrajnu upotrebu bez medicinske intervencije.

BEZ LEKOVA

Lečenje zasnovano na RF talasima bez potrebe za uzimanjem lekova.

NEINVAZIVNO

Nezavisan tretman koji je bezbedan za upotrebu bez medicinske intervencije ili invazivnih procedura.

JEDNOSTAVAN I LAK ZA UPOTREBU

Vertica® nudi pouzdan i intuitivan dizajn koji vam omogućava da samostalno upravljate vašim ljubavnim životom. Sa diskretnim svetlima i zvukovima, Vertica® vas vodi kroz svaki korak tretmana u udobnosti vašeg doma. Saznaj više o tome Kako se koristi Vertica®

BEZ BOLA, BEZ LEKOVA

Koristeći jedinstveni fleksibilni prsten, Vertica® isporučuje nežne RF talase za stimulaciju i jačanje kolagenskih vlakana u delu penisa koji je direktno uključen u održavanje erekcije. Osećaćete prijatan osećaj topline i samopouzdanja, znajući da vas svaki tretman dovodi korak bliže erekciji koju želite. Za više detalja o kliničkim studijama i potvrdama efikasnosti našeg uređaja, posetite našu stranicu Klinička ispitivanja

TRETMAN od 360°

Uživajte u efikasnim, dugotrajnim rezultatima zahvaljujući Vertica® jedinstvenom dizajnu. Prsten i jastučić rade zajedno na poboljšanju zdravlja tkiva kroz ceo mehanizam erekcije. Tokom svakog potpunog tretmana, ovi dodaci efikasno sprovode RF energiju do tkiva penisa. Ovo omogućava poboljšan protok krvi u penis, poboljšanu kontrolu odliva i kvalitetnije erekcije uopšte.

VERTICA SRBIJA | UPOZNAJTE NAS

LAKI I PRIJATNI TRETMANI KOD KUĆE

TRETMAN

Do tri 15-minutna tretmana nedeljno, 2 sesije po tretmanu. Rezultati za 6 nedelja. Potpuna 1-godišnja garancija.

ŠTA JE U KUTIJI?

VERTICA® UREĐAJ
DODATAK JASTUČIĆ
PROVODNI GEL
PUNJAČ
UPUTStvo ZA UPOTREBU
PREMIUM FUTROLA
BRZI KORISNIČKI VODIČ
GARANCIJA

Poručite svoj Vertica® uređaj

Pitate se kako se koristi?