Polisa privatnosti za Techno-farm d.o.o.

U Vertici, koja je dostupna na vertica.rs, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument Polise privatnosti sadrži vrste informacija koje se prikupljaju i beleže od strane Vertice i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili zahtevate više informacija o našoj Polisi privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate. Naša Polisa privatnosti je kreirana uz pomoć Generatora Polisa privatnosti.

Log fajlovi

Vertica prati standardni postupak korišćenja log fajlova. Ovi fajlovi beleže posetioce kada posećuju veb sajtove. Sve hosting kompanije to rade i to je deo analitike hosting usluga. Informacije prikupljene log fajlovima uključuju internet protokol (IP) adrese, tip pregledača, Provajder Internet Usluga (ISP), datum i vremenski pečat, referentne/izlazne stranice, i moguće broj klikova. Ove nisu povezane sa bilo kojim informacijama koje su lično identifikovane. Cilj informacija je za analiziranje trendova, administraciju sajta, praćenje kretanja korisnika na veb sajtu, i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i Veb signalizatori

Kao i bilo koji drugi veb sajt, Vertica koristi “kolačiće”. Ovi kolačići se koriste za skladištenje informacija uključujući preferencije posetilaca, i stranice na veb sajtu koje je posetilac pristupio ili posetio. Informacije se koriste za optimizaciju iskustva korisnika prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i/ili drugih informacija.

Google DoubleClick DART Kolačić

Google je jedan od trećih strana koje pružaju usluge na našem sajtu. Takođe koristi kolačiće, poznate kao DART kolačiće, da prikazuje oglase našim posetiocima sajta na osnovu njihove posete www.website.com i drugim sajtovima na internetu. Međutim, posetioci mogu odbiti korišćenje DART kolačića posetom Google oglasne i mreže sadržaja Polisa privatnosti na sledećem URL-u – https://policies.google.com/technologies/ads

Naši Partnerski Oglasi

Neki od oglašivača na našem sajtu mogu koristiti kolačiće i veb signalizatore. Naši partnerski oglašivači su navedeni ispod. Svaki od naših partnerskih oglašivača ima svoju Polisu privatnosti za svoje politike o podacima korisnika. Za lakši pristup, hiperlinkovali smo do njihovih Polisa privatnosti ispod.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Polise Privatnosti

Možete konsultovati ovu listu da nađete Polisu privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera Vertice.

Serveri trećih strana za oglase ili oglašavačke mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili Veb signalizatora koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i linkovima koji se pojavljuju na Vertici, koji se direktno šalju korisnikovom pregledaču. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to desi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih oglašavačkih kampanja i/ili za personalizaciju oglašavačkog sadržaja koji vidite na veb sajtovima koje posećujete.

Napomenite da Vertica nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koji se koriste od strane oglašavača trećih strana.

Polise Privatnosti Trećih Strana

Polisa privatnosti Vertice ne važi za druge oglašivače ili veb sajtove. Stoga, savetujemo vas da konsultujete odgovarajuće Polise privatnosti ovih oglašavačkih servera trećih strana za detaljnije informacije. Može uključivati njihove prakse i uputstva o tome kako da se odjavite iz određenih opcija.

Možete se odlučiti da onemogućite kolačiće preko opcija vašeg pojedinačnog pregledača. Za više detaljnih informacija o upravljanju kolačićima sa specifičnim veb pregledačima, može se naći na odgovarajućim veb sajtovima pregledača. Šta su Kolačići?

Samo Online Polisa Privatnosti

Ova Polisa privatnosti važi samo za naše online aktivnosti i važi za posetioce našeg veb sajta sa odnosom na informacije koje su podelili i/ili prikupili u Vertici. Ova politika nije primenjiva na bilo koje informacije prikupljene offline ili preko kanala drugačijih od ovog veb sajta.

Saglasnost

Korišćenjem našeg veb sajta, ovime dajete saglasnost našoj Polisi privatnosti i slažete se sa njenim Uslovima i Odredbama.