KAKO SE KORISTI VERTICA®

LEČITE SE SA VERTICA®

Saznajte kako možete sami da trenirate svoje telo i poboljšate erekciju, iz udobnosti svog doma.

PRIPREMA ZA TRETMAN

Pronađite udobno i tiho mesto za sedenje. Nanesite ultrazvučni/RF provodni gel na penis. Uverite se da je potpuno pokriven, jer će ovaj gel pomoći u sprovođenju RF energije koja se koristi za tretman. Sada stavite penis unutar podesivog Vertica® prstena i privucite uređaj što bliže svom telu.

PRVI DEO TRETMANA: PRSTEN

Počevši od osnove penisa, pomerite uređaj za oko 1 cm napred kad god vam LED indikatori to pokažu. Trebalo bi da osetite prijatno topao osećaj. Kada dođete do vrha, vratite uređaj na početnu tačku i ponovite postupak. Nastavite 15 minuta.

DRUGI DEO TRETMANA: PRSTEN I JASTUČIĆ

Povežite dodatak za jastučić i postavite ga ispod perineuma (između skrotuma i anusa). Uverite se da su elektrode u stalnom kontaktu sa kožom. Sada ponovite postupak tretmana prstenom kao u koraku 2 još 15 minuta.

ISKLJUČIVANJE I ODRŽAVANJE

Na kraju tretmana, isključite uređaj tako što ćete pritisnuti dugme za napajanje 3 sekunde. Trebalo bi da očistite dodatak za jastučić i prsten na uređaju običnom vodom iz slavine. Osušite uređaj čistom, suvom krpom.

Da biste napunili uređaj, kabl za punjenje mora biti povezan na magnetni konektor (priključak za punjač).

PROTOKOL UPOTREBE: TRETMAN PONAVLJATI 2-3 PUTA NEDELJNO

Za optimalne rezultate, tretirajte se Vertica® uređajem 3 puta nedeljno tokom prvog meseca, a 2 puta nedeljno od drugog meseca nadalje. Slobodno nastavite svoju uobičajenu rutinu između tretmana.

SVE O KORIŠĆENJU VERTICA®

BEZBEDNO

Nisu potrebni lekovi ili invazivni tretmani

KLINIČKI TESTIRANO

Tretman poboljšava erektilni mehanizam i kvalitet

PATENTIRANO

Zasnovan na jedinstvenoj RF tehnologiji

ZAŠTO VERTICA®?

POGODNO

Tretirajte se kod kuće, u slobodno vreme

PRIJATAN ZA UPOTREBU

RF energija pruža prijatan, topao osećaj

MEDICINSKI ODOBRENO

Odobreno od strane Ministarstva zdravlja Izraela i Evropske unije (CE-MDR 2797)

RESURSI

Preuzmite kratki korisnički vodič i uputstvo za upotrebu

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Ne, Vertica® je namenjena za upotrebu kod kuće i ne zahteva recept. Odobrena je za upotrebu od strane izraelskog Ministarstva zdravlja i EU.

Nijedan od naših korisnika nije prijavio nikakve neželjene efekte osim osećaja nežnog zagrevanja i blagog crvenila. Oba su privremena i trebalo bi da nestanu čim isključite svoj Vertica® uređaj. Možete podesiti nivo RF energije koju emituje uređaj za maksimalnu udobnost.

Da, potpuno je bezbedno koristiti Vertica® uređaj. Bezbednost je bila glavni prioritet prilikom razvoja, a sve komponente i delovi su u skladu sa strogim ISO 13485 standardima. Uređaj je napravljen sa najsavremenijim mehanizmom za nadzor i zaštitu kako bi se osiguralo da je bezbedan i efikasan. Tokom mnogih testova i kliničkih ispitivanja sprovedenih sa Vertica®, nisu otkriveni nikakvi bezbednosni problemi ili problemi koji mogu dovesti do opasnosti ili štete tokom lečenja. Za maksimalnu sigurnost, uverite se da uvek sledite uputstva priložena uz uređaj.

Kako starimo, naši prirodni fiziološki mehanizmi počinju da se pogoršavaju. Vertica® deluje tako što obnavlja fiziološki mehanizam erekcije. Obično muškarci počinju da primećuju poboljšanje u prve dve nedelje lečenja; neki čak doživljavaju jutarnje i spontane erekcije tokom celog dana. Kompletan početni ciklus lečenja obično traje dve nedelje do 3 meseca. Možda ćete iskusiti pad tokom vremena kada prestanete da koristite Vertica®. Pošto imate na raspolaganju sopstveni uređaj, uvek možete ponovo da započnete lečenje ako osetite smanjenje kvaliteta erekcije. Takođe možete da nastavite da redovno koristite svoj Vertica® uređaj da biste održali svoju erektilnu funkciju.

Kao i kod svakog medicinskog procesa, različite osobe različito reaguju na tretmane – tako da će vam možda trebati manje ili više vremena da postignete primetno poboljšanje. Obavezno sledite uputstva da biste postigli najbolje rezultate.

Dok koristite svoj uređaj, trebalo bi da osetite blagi topli osećaj u predelu penisa i perineuma (između anusa i skrotuma). Vertica® ima šest nivoa RF energije, a pomoću tastera +/- možete podesiti nivo RF energije koji uređaj emituje za maksimalnu udobnost.

Za najbolje rezultate, preporučujemo da uradite tri nedeljne sesije tokom prvog meseca i najmanje dve nedeljne sesije od drugog meseca nadalje. Svaka sesija treba da sadrži obe faze: samo prsten i prsten + jastučić. Da bi se sesija smatrala završenom, bela indikatorska lampica treba da bude uključena najmanje 15 minuta (svetlo se uključuje samo kada uređaj aktivno isporučuje RF energiju za tretman).

ŽELITE DA SAZNATE VIŠE?